Kwaliteit / Innovatie / Flexibiliteit

Kwaliteit / Innovatie / Flexibiliteit

KWALITEIT

Alle producten die wij aankopen zijn afkomstig van leveranciers die voldoen aan de strengste normen inzake kwaliteit en hygiëne zoals BRC/IFS & ISO. Door deze strenge selectiepolitiek kunnen wij onze klanten op een continue basis voorzien van topproducten met een constante kwaliteit.

Onze diepvriesopslagplaats is erkend door het FAVV. Wij zijn daarnaast ook BRC-gecertificeerd.

 

INNOVATIE

Al sinds de oprichting van GEFRA is de lijfspreuk van ons bedrijf “ innovatie”. We zijn 39 jaar geleden begonnen met de introductie van vers gekookte Zeeuwse mosselen uit de schelp om daarna een machine te ontwikkelen dat het restvlees van een gefileerde zalm recupereerde en dat bekroond werd door de GOM West-Vlaanderen.

Recent zijn wij begonnen met de ontwikkeling van gegaarde viscomponenten voor de koude lijn keuken. Met enige trots mogen wij zeggen dat wij hier momenteel een pioniersrol vervullen.
Zoals je kan zien, innovatie zit in het DNA van ons bedrijf.
 

FLEXIBILITEIT

Doordat wij over grote voorraden beschikken, en alle bestellingen met eigen transport uitvoeren kunnen wij onze klanten op een zeer snelle manier beleveren op de door hen gewenste tijdstippen.
Ook naleveringen kunnen hierdoor snel uitgevoerd worden.
Onze dynamische werkingsstructuur en uitgebreid assortiment heeft als voordeel dat wij voor elke klant een productassortiment kunnen samenstellen dat volledig beantwoord aan zijn behoeftes.